Amazing Gace MinistriesSchrijven

Schrijven

Schrijven doe ik eigenlijk al sinds ik kán schrijven. Op mijn achtste waren dat vooral dierengedichtjes die zélfs de krant haalde. Volgens mij was het in de zomer, dus komkommertijd. Geen idee maar het zorgde uiteindelijk wél voor het schrijven van mijn boek The Voice of Leadership dat in 2017 werd gepubliceerd.

Het was naast mijn zes zoons ook écht een ‘kindje’ van me. Alle levenservaringen, kennis en wijsheden zaten in dit zelfhulpboek, waarbij ik de lezer diverse stappen en instrumenten aanreikte om ‘hoger op de toonladder van het leven’ te komen om meer succes, zelfvertrouwen en geluk te realiseren.

Het unieke was dat ik náást het mensen coachen op thema’s als authenticiteit,  bewustwording, leiderschap en zingeving  mijn lezingen tegelijkertijd kon combineren met mijn zang. Het kwam binnen bij de toehoorders..

En tóch…

En tóch werd het niet dát wat ik ervan verwacht had. Achteraf gezien heb ik er wel beeld bij waarom dat niet het geval was.

Het was namelijk níet waar God, mijn hemelse Vader me toe geroepen, me voor gemaakt had. That simple…

Het diende Hém namelijk niet. Het was allemaal niet ter Zíjner Glorie. Iets dat ik ook volmondig kan be-amen want ik was destijds voorál bezig met de meer ‘so called’ new age praktijken. Iets dat ik, sinds ik gedoopt ben en mijn leven in God’s handen heb gelegd, totaal heb afgezworen. Álles wat er ook maar enigzins mee te maken had heb ik achter me gelaten, oftewel verbrand. Ik dien slechts nog de énige God die de weg, de waarheid én het leven is. Amen!

Afgelopen anderhalf jaar is een wonderlijke nieuwe reis geweest waarin er mooie dingen zijn gebeurt. Ik kan volmondig zeggen dat ik niet meer dezelfde persoon ben die ik was.

Overgave en gehoorzaam zijn aan God, aan Jezus, dat vergt vertrouwen en geloof in Hém alléén. Dat hád ik, en heb ik nog stééds. Iedere dag stem ik me op Hem af. Ik bid, ik schrijf  met Hem in een schrift. Ik wil niets liever dan Zijn stem beter leren kennen.

Leren onderscheiden vooral ook van ándere stemmen, zowel innerlijke als die van buitenaf. Stemmen die ons voorál willen misleiden, verleiden en afleiden. Ze zorgen meestal voor een korte rush wat betreft onze gemoedstoestand. En schenken ons daarmee slechts een sprankje schijngeluk in plaats van het ware geluk en daarmee samengaande gevoel van langdurige joy, vrede en fulfillment die je uiteindelijk alléén in God kunt vinden.

Daarover en over nog véél meer schrijf ik graag. Over wat het Christelijk geloof betekent, wie God is, hoe je de beste versie van jezelf kunt worden door je zélf én je leven totaal aan Hem (over) te geven…

Halleluja…

En als je het dan hebt over de ‘dienst’ SCHRIJVEN…

Náást mijn eigen boek heb ik voor diverse bladen en magazines artikelen mogen schrijven.

Serieus, prikkelend, met zwarte humor, scherp…

Klant is koning dus roept u maar…

Nunc dignissim massa id augue rutrum, et vehicula erat dignissim. In scelerisque tortor eros. Mauris eu luctus nunc, vehicula commodo lorem. Aenean malesuada tempor eros, a iaculis tellus fringilla ac.

Aliquam viverra nulla et ullamcorper mollis. Curabitur ullamcorper luctus vehicula. Etiam ultricies pretium laoreet. Nulla id iaculis ex. Curabitur eget vulputate justo. Maecenas sem quam, convallis pretium semper vestibulum, vulputate sed enim. Pellentesque vulputate quis orci sed efficitur. Sed maximus eu purus non egestas.

In at quam non lorem lobortis maximus ullamcorper vel ex. Aenean sit amet dapibus orci.

Etiam ultricies lacinia consequat. Cras et elementum quam. Sed sit amet condimentum erat, sit amet gravida turpis.

Suspendisse rhoncus semper arcu, eget bibendum ante luctus ut.

Nulla facilisi. Vivamus condimentum eleifend interdum. In eget elementum est. Donec facilisis tempor magna a molestie. Vestibulum tristique purus sit amet convallis dictum. Vivamus eu ultricies massa. Sed sed pulvinar arcu.