Amazing Gace MinistriesMijn Verhaal

Inmiddels is het een jaar geleden dat ik gedoopt ben en mijn leven aan Jezus heb gegeven. Het klinkt wellicht cliché maar het is mijn beste beslissing óóit. Álles heb ik in Zijn handen gelegd. Hij is degene waar ik op dusdanige wijze in geloof dat ik Hem aan het stuur van mijn leven heb gelaten. Jezus is de weg, de waarheid én het leven…

Híj, mijn Schepper zal het wel weten tóch, welke weg ik dien te gaan, welke route Hij voor mij in gedachten had toen Hij me schiep.

Terugkijkend op mijn leven kan ik wel stellen dat alles zin heeft gehad. Zowel de ups als downs. Ze hebben me gemaakt tot de mens die ik vandaag de dag ben.

Wedergeboren

Een wedergeboren mens. Mijn oude ik afgelegd en opgestaan in een nieuwe identiteit. Namelijk in díe van Jezus. Ik ben niet alleen fan van de Allerhoogste, maar vooral een trouwe volger.

Hij is degene die altijd naast me heeft gelopen, regelmatig aan mijn hart heeft geklopt én me heeft gedragen dáár waar ik vaste grond onder mijn voeten leek te verliezen en bijna verdronk.

Hij is mijn Redder en Verlosser. Ik begrijp achteraf gezien ook waarom het gedicht VOETSTAPPEN me al jaren zo raakte iedere keer dat ik het las.

Onbewust, in mijn hart wist ik het wel. Dat Hij me nooit heeft verlaten. Zelfs niet, of beter gezegd, júist niet toen ik bijna een misstap maakte in mijn levenswandel.

In een uitdagende periode had ik niet voor niets een spreuk op een kaartje voor in mijn portemonnee gekocht. Hierop stond ook een kreet naar God of Hij me alsjeblieft wilde redden omdat ik mijn kop bijna niet meer zélf boven water kon houden.

Hij is de Alpha & Omega

God werkt op diverse manieren. Hij is de Alpha & Omega. Is overal tegelijkertijd en heeft me door die storm geleidt.

Pas terugkijkend wéét ik dat Hij bij me is geweest en het kwade ten goede heeft weten te keren. Het duurde nog even maar verleden jaar heeft de Heer me goed gegrepen.

Dat Hij zeven jaar geleden al mijn aandacht trok dat ervoer ik wel. Echter was het blijkbaar nog niet de tijd om me helemaal over te geven aan God, om Hem te gehoorzamen en te dienen.

Dat is nu wél het geval! En na een jaar van ontdekken, een bijbelstudie, drie Alphacursussen waarvan twee keer als groeps gespreksleider, duizenden uren aan preken te hebben beluisterd en bestudeerd, is de tijd gekomen om mijn hernieuwde purpose, die ik liever CALLING noem, om daar gehoor aan te geven.

En waar ik mijn spreken, het zingen, schrijven en coachen al die tijd in de kast heb gestopt, heeft God me laten weten dat Hij graag heeft dat ik die talenten, Zijn aan mijn geschonken Gifts, weer rustig aan, mag oppakken.

Zíjn Glorie

En niet voor míjn, maar voor Zíjn Glorie. Mijn stem zal ik nu inzetten als Instrument voor Hém. Ik wil God en Zijn goedheid een podium geven. Vertellen over Zijn ongelooflijke genade die Hij niet alleen míj heeft geschonken, maar dat Hij dit aan iedereen cadeau wil doen. Aan eenieder die in Hem gelooft en die zijn of haar leven wil leven zoals het bedoeld is. Namelijk met een unieke calling, met geloof, in vrede, vreugde én met voldoening.

Want wat ík iedere dag ervaar, dat gun ik jou óók.

Namelijk ongelooflijke genade….oftewel…

AMAZING GRACE..