Amazing Gace MinistriesZingen

Zingen

Op mijn zeventiende ben ik klassiek zang gaan studeren aan het Koninklijk conservatorium in Den Haag. In die tijd won ik drie keer diverse zangconcoursen, waaronder het inmiddels befaamde Prinses Christina Concours. Na de opleiding heb ik twee seizoenen gespeeld in Cyrano de musical van Joop van den Ende theater producties. Daarna tekende ik een contract om in de Fantasy World Dinnershow van Wentink Events van John de Mol te staan.

Vele mooie optredens op diverse (business) events en gala’s volgden. Zo verzorgde ik o.a. twaalf concerten voor Jaguar Nederland, zong ik voor diverse verzekeringsmaatschappijen, trad ik op voor bedrijven als KLM en BMW, stond ik op fashion events en gala´s zoals het Flying Doctors Gala, Playboy Gala en het jaarlijks terugkerend Amsterdam Diner. Zong ik diverse solo’s en duetten samen met operazanger Marco Bakker, begeleid door het Noord-Hollands Filharmonisch orkest in Tunesië, nodigde Nina Brink me uit om op haar verjaardag in Cannes te komen zingen, en mocht ik als kers op de taart optreden voor 50.000 man op de middenstip van de Amsterdam Arena ter gelegenheid van het huwelijksfeest van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima.

ZINGEN…

  1. Iets dat ik mijn hele leven zal blijven doen. Echter zal ik mijn zangstem voorál inzetten als instrument voor de Heer. Mijn stem laten klinken voor Hém. Voor Zíjn glorie. En het méést logische wat dat betreft is om dat te combineren met de GOSPELTALKS die ik geef.

Waarin ik maatschappelijke thema’s belicht om daarmee een brug te bouwen naar Bijbelse wijsheden, waarheden en beloften.

Klopt! ‘Stiekem’ draait dat om het evangelie, oftewel, gaat ‘mijn’ message over het uitdragen van het Goede nieuws dat God ons heeft beloofd en met een ieder van ons voor heeft.