Amazing Gace Ministries(S)preken

(S)preken

‘Waar het hart vol van is stroomt de mond van over’ zegt men weleens’.

Dat dat tevens een Bijbels gezegde is (Lucas 6:45)  toont nog maar eens extra hoe zeer die uitspraak met me resoneert. Hopelijk óók met jou.

Want…

Ongeveer anderhalf jaar geleden in een periode van bekeren & bezinnen sta ik nu in vuur en vlam voor God, het evangelie en het Christelijk geloof.

En waar ik daarvoor voorál sprak over het realiseren van zaken als authenticiteit, bewustwording, leiderschap en zingeving, waar mijn boek The Voice of Leadership mijn kapstok voor was, heb ik dát hele ‘verhaal’ inmiddels verruild voor de wijsheden van Gods Woord, oftewel, de bijbel.

Nu gaat;

  • Authenticiteit over je identiteit in Christus
  • Bewustwording over het renewen van je mind
  • Leiderschap over loskomen ván en loslaten
  • Zingeving over Gods calling voor je leven

Als Spreken Preken wordt….

Wat ik doe is van belangrijke en maatschappelijke onderwerpen bruggen bouwen naar bijbelse verhalen met hun waardevolle inzichten.

Je kunt me boeken als spreker voor diverse gelegenheden. Denk aan kerken, jeugdwerk, interviews, scholen, masterclasses, seminars, gastcolleges en andere Godly events.

Al naar gelang de doelgroep pas ik mijn ‘Tone of Voice’ aan, zonder daarbij afbreuk te doen aan de message die ik ermee wil overbrengen.

Note over mij als spreker;

Spreken zonder schaamte, lef met een lach, compassievol, gepassioneerd, open, kwetsbaar, rauw, krachtig, serieus, to the point, verbindend, overtuigend en last but not least, from the heart.